Produse
 
In stoc
-5%
VAS DE HIDROFOR VAREM
Cod: RS002792
Pret: 10545 lei
A fost: 11100.00 lei

 
Newsletter
 
Facebook
 

Cum platesc

 

Puteti alege sa platiti prin:

  • ordin de plata (direct la banca sau prin HomeBanking) pe baza facturii proforme primite pe e-mail
  • cu cardul online - imediat dupa apasarea butonului "Trimite comanda", daca ati selectat plata prin card veti fi redirectat catre un procesator de plati, unde veti efectua plata in conditii de siguranta totala.

Ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme pe care o primiti pe e-mail in momentul plasarii comenzii. Factura proforma este emisa de Instal Design Concept SRL-D si se poate plati la sediul oricarei banci sau prin serviciul de HomeBanking.

Produsele comandate se livreaza doar dupa confirmarea platii. Confirmarea se face daca trimiteti un e-mail catre contact@romsanit.com cu dovada sau in momentul in care suma apare in extrasul de cont al Instal Design Concept SRL-D.

Plata online prin card

Pentru a plati online utilizand cardul bancar, trebuie ca in momentul plasarii comenzii sa selectati opiunea de plata prin card. Imediat dupa apasarea butonului "Trimite comanda" veti fi directat catre mediul securizat al procesatorului de plati, unde puteti efectua plata online cu cardul in conditii de totala siguranta.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Serviciul de procesare plati online folosit de romsanit.ro este MOBILPAY (Netopia SRL). Procesarea datelor de card se realizeaza pe serverele MOBILPAY, romasanit.ro nu cere si nu salveaza niciun fel de informatii legate de cardul dumneavoastra.

  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  • Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

In cazul in care, nu ati selectat de la inceput plata online sau nu ati finalizat plata corect, nu este nevoie sa plasati din nou comanda. Este suficient sa ne trimiteti un e-mail catre contact@romsanit.ro si sa solicitati un link de plata, in care sa mentionati numarul comenzii pe care doriti sa o platiti si suma de pe factura proforma primita prin e-mail.